Франківська художниця Марта Пітчук продала за 430 тис грн свою картину та придбала для ЗСУ автомобіль і дрон (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Відома художниця х Івано-Франківська Марта Пітчук виставила на продаж свою картину, щоб допомогти бійцям полку Азов, які воюють на передовій.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Картину вдалося продати за 430 тисяч гривень. За ці гроші дівчина придбала для ЗСУ пікап ISUZU і дрон DJI Mavic 3.

Про це вона розповіла у соцмережі:

Друзі, дякую усім, хто долучився до аукціону, хто його поширював, коментував і підтримував. Ви – величезна сила! Безмежна вдячність переможцю аукціону Denys Tymoshenko, щиро дякую за Ваш внесок для наближення нашої перемоги!

Картина продалась за 430 000 грн. Завдяки цьому було придбано автомобіль ISUZU і дрон DJI Mavic 3 для бійців бригади ОЗСП Азов, які воюють в Донецькій області. Дякую за допомогу волонтерці Анжела Підхомна!
За виручені кошти вдалось придбати наступні речі для наших захисників:
– пікап ISUZU (доставка машини з Англії, страхування, колеса, запчастини, ремонт, паливо)
– дрон DJI Mavic 3 (разом з кейсом, пультом і різними бонусами)

Анжела Підхомна від початку війни активно займається волонтерством. Можете сміливо їй донатити, від військових завжди є актуальні запити, які потребують наших коштів.


Це вже не вперше талановита мисткиня продає свої картини заради допомоги ЗСУ. Минулого разу їй вдалося заробити для потреб ЗСУ 345 тисяч гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.