На Бурштинському водосховищі вилучили 350 метрів браконьєрської сітки

Новини, Суспільство

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу в період нересту водних біоресурсів на Бурштинському водосховищі виявили та вилучили приблизно 350 м браконьєрської сітки. Складено акт про вилучення знарядь незаконного добування природних ресурсів.

Порушників на місці не виявлено, живі водні біоресурси загальною вагою 4 кг випущені в природне середовище існування, чим вдалося запобігти збиткам природному середовищу, інформує  пресслужба Державної екоінспекції Карпатського округу. інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Також у межах прибережної захисної смуги р. Бистриця Солотвинська інспектори виявили два транспортні засоби, які здійснювали переїзд автотранспортом через річку, що негативно впливає на умови відтворення водних біоресурсів та порушує встановлені законодавством обмеження. Двох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, з 1 квітня на Прикарпатті триває природоохоронна операція «Нерест 2023», завданням якої є збереження та відтворення водних біоресурсів на водоймах.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.