“Kalush” Orchestra став амбасадором штурмової бригади “Лють”

Війна, Новини, Суспільство

Переможець “Євробачення-2022” гурт “Kalush Orchestra” став амбасадором об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють».

Під час неформальної зустрічі бійців бригади «Лють» та учасників гурту «Kalush Orchestra» командир бригади Олександр Нетребко та соліст гуртуОлег Псюк підписали меморандум про амбасадорство, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Як амбасадор бригади учасники гурту поширюватимуть інформацію про поліцейську «Лють», зокрема, й за кордоном.

Олександр Нетребко подякував учасникам «Kalush Orchestra» за їхню позицію та підтримку: «Для нас, бійців «Люті», які готуються знищити російських окупантів та звільнити українські землі від росіян, важлива дуже ваша допомога, підтримка. Наша дружба з вами стане для нас додатковою мотивацією для знищення всіх ворогів на нашій українській землі».

Фронтмен гурту Олег Псюк на знак підтримки передав бійцям бригади знамениту рожеву панаму з підписами учасників «Kalush Orchestra», яка також стала символом «Євробачення-2022»: «Хочемо подарувати рожеву панаму, яка стала символом нашої перемоги і, сподіваємося, це допоможе нашій спільній перемозі».

Своєю чергою Олександр Нетребко подарував учасникам гурту прапор України з написом «Перетвори свою лють на зброю» як символ нашої перемоги та  боротьби за Україну, прапор із підписами бійців бригади та поліцейський жетон як символ дружби та вдячності за підтримку.

Приємним сюрпризом для учасників зустрічі від гурту «Kalush Orchestra» стало виконання акустичної версії всесвітньо відомої пісні «Stefania».

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.