Екс-голова Франківської ОДА Олег Гончарук склав депутатські повноваження: яка причина (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Представляти інтереси громад мають люди з бойовим досвідом.

Як розповів політик, таке рішення має одразу кілька причин, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Депутат від фракції «Платформа громад» Олег Гончарук написав заяву про складання депутатських повноважень в Івано-Франківській обласній раді.

«У воєнний час кожен має робити те, що приноситиме найбільшу користь. При чому йдеться як про волонтерські ініціативи, так і про підтримку економіки краю, збереження робочих місць. І зараз, заручившись підтримкою колег по фракції, я прийняв рішення скласти мандат», – зазначив Олег Гончарук.

За словами екс-голови ОВА, представляти інтереси громад мають люди з бойовим досвідом, які найбільше орієнтуються у військовій тематиці, у питаннях, які сьогодні передусім потрібно вирішувати.

«Після складання мною мандата депутатом від Платформи громад стане наш соратник з великим бойовим досвідом, а також серйозною історією управління ветеранською організацією Мирослав Кріль. Він добре знає, що має робити влада всіх рівнів для допомоги війську, для лікування та реабілітації поранених, а також для підтримки сімей загиблих воїнів», – резюмував Олег Гончарук.

До слова, днями Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив Олега Гончарука почесним знаком “За сприяння війську”.

Нагороду вручив політику начальник Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук.

339888245 736372427990137 7042573890195400007 n scaled

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.