На Прикарпатті трирічний хлопчик жив із металевим шурупом у животі (фото)

Новини, Суспільство

Дитина з Івано-Франківської області пів року пересувалася з шурупом у черевній порожнині та почувала себе спокійно.

Про це 6 квітня повідомили у Львівській обласній дитячій лікарні “Охматдит”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Данилко, якому нещодавно виповнилося три роки, жив із шурупом у животі.

У вересні 2022 року йому планували зробити рентгенографію. Під час відповідного діагностичного дослідження медики й випадково зафіксували у його черевній порожнині металевий шуруп.

Лікарі разом із батьками вирішили спостерігати за хлопчиком, не вдаючись до медичних маніпуляцій та хірургічного втручання. Повторні рентгени все ж показали, що сторонній предмет залишився на місці.

Батьки звернулися до фахівців львівського “Охматдиту”. Колоноскопія шуруп не виявила, але згодом його знайшли в апендиксі. Лікарі були здивовані, адже така ситуація спостерігається нечасто. Після виявлення знахідки її одразу видалили.

На третій день після операції хлопчик був виписаний додому. Він почуває себе добре.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.