Окупанти вийшли з Нової Каховки – Генштаб

Війна, Новини, Політика

Всі підрозділи росіян залишили місто Нова Каховка, що на Херсонщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Повідомляється, що станом на 22 березня “всі підрозділи армії окупанта, які були розміщені в населеному пункті Нова Каховка Херсонської області, залишили місто”.

Але один з підрозділів ЗСУ, який працює на півдні й тримає зв’язок з місцевими, не підтверджує цю інформацію.

За даними штабу, цьому передував обхід найближчих помешкань місцевого населення з метою наживи. Окупанти “конфісковували” у цивільного населення у великих кількостях побутову та електронну техніку, коштовності, елементи одягу та мобільні телефони.

Також відомо, що в низці населених пунктів тимчасово захопленої лівобережної Херсонщини загарбники почали пошуки громадян з проукраїнскою позицією. Для цього вони використовують списки учасників АТО, військових пенсіонерів та тих осіб, які проходили службу в правоохоронних органах України.

У Генштабі додали також, що на Херсонському та Запорізькому напрямках противник зараз веде обороні дії.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.