Увага! Через сильний сніг на Прикарпатті оголосили штормове

Новини, погода, Суспільство

У понеділок, 27 лютого, в Івано-Франківській області очікують на сильний сніг. Через це в регіоні оголосили штормове попередження.

Про це йдеться у повідомленні обласного центру з гідрометеорології, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.

“ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ! В найближчу годину зі збереженням протягом доби 27 лютого по м. Івано-Франківську та області очікується значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця (1-й рівень небезпечності, жовтий”, – попереджають у центрі.

Жовтий рівень небезпечності означає, що погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Вони можуть призвести до ускладнення роботи підприємств енергетики, комунального господарства, порушення та припинення руху транспорту.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.