Військові Білорусі покращують навички оборони, але не готові до наступу – Беларускі Гаюн

Новини, Політика, Суспільство

Білорусь продовжила свої навчання до березня, проте моніторингова група “Беларускі Гаюн” впевнена, що війська Лукашенка, як і раніше, вони не готові до наступальних дій.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Беларускі Гаюн

“Ми бачимо чергове продовження навчань на тиждень на білоруських полігонах, які безперервно тривають із 29 квітня 2022 року.

Загальна кількість продовжень склала 44 тижні. ЗС РБ покращують навички, стають більш підготовленими до оборони, але, як і раніше, вони не готові до наступальних дій через відсутність реального бойового досвіду”.

Зазначається, що навчання в Білорусі продовжено щонайменше до 6 березня

Про це свідчить графік проведення навчань на білоруських полігонах. 25-26 лютого стали вихідними для деяких полігонів, а інші, де сконцентровані ЗС РФ, продовжать працювати без перерви: “Осиповицький”, “Доманове”, “Лепельський”, “Обуз-Лесновський”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.