У загиблого гранатометника з Прикарпаття Віктора Осяцкого народився син (фото)

Новини, Суспільство

У гранатометника з Івано-Франківщини Віктора Осяцкого, який загинув у жовтні 2022 року, народився син.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Орест Третяк, який був присутнім на зустрічі з пологового хлопчика та дружини полеглого бійця,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Суспільне.

Владислав — так назвали малюка — народився 16 лютого 2023 року в Рогатинській центральній районній лікарні. 22 лютого новонародженого та його маму Наталю виписали.

У загиблого гранатометника з Прикарпаття Віктора Осяцкого народився син
Фото: Facebook/Орест Третяк

Зустрічали з пологового відділення дружину та сина загиблого військовослужбовця працівники Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

“Народження нового життя завжди викликає емоції радості. Але сьогодні — особливий випадок: ми відчуваємо біль та неймовірне бажання мирного неба. Мама Наталя та бабуся завжди поряд із новонародженим. Однак тата хлопчик побачить лише на фото”, — написав Орест Третяк.

У загиблого гранатометника з Прикарпаття Віктора Осяцкого народився син
Фото: Facebook/Орест Третяк

Віктор Осяцкий народився у селі Підмихайлівці Рогатинської міської громади. З Наталею військовий одружився у 2008 році. 17 березня 2022 року бійця призвали на військову службу. Загинув Віктор Осяцкий 3 жовтня 2022 року.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.