На Прикарпаття планують перевезти 300 дітей з інтернатів Сумщини — ОВА

Війна, ДІТИ, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщину планують перевезти 300 дітей з інтернатних установ Сумщини.

Про це Суспільному повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За її словами, до Івано-Франківської області діти приїдуть найближчим часом. Для цього вже підготували приміщення.

“Ми зробили там хороші ремонти, знайшли ліжечка — тобто все для того, щоб діти мали тут хороший прихисток і почували себе добре”, — каже Онищук.

Наразі для перевезення дітей готують документи, зокрема медичні.

Світлана Онищук додає, що Івано-Франківщина співпрацює з іншими регіонами, що наразі є небезпечними для перебування дітей.

“Ми виходимо з ініціативою до тих областей, де тривають бойові дії, та просимо, щоб нам передавали дітей, щоб вони приїхали до нас. Але найперше ми створюємо умови, і якщо бачимо, що це — хороші умови, тоді забираємо дітей”, — говорить Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.