У Надвірнянській громаді попрощалися із загиблим Героєм Василем Шибістим (фото)

Війна, Новини, Суспільство

У Надвірнянській громаді провели в останню земну дорогу загиблого військового Василя Шибістого.

Про це повідомляє в соцмережі народний депутат України Зіновій Андрійович, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «Вікна»

З перших днів російсько-української війни Василь не міг лишатися осторонь подій в країні. Він, залишивши родину, прийняв рішення стати на захист Батьківщини. Свій вчинок, боронячи країну, не вважав подвигом. Завжди дивився в майбутнє з оптимізмом та безмежною вірою в перемогу. На,жаль,  Василю не судилося зустріти День перемоги в колі близьких та рідних людей.

« Схиляю голову в пошані до Героя! Щиро співчуваю рідним у вашій втраті.Нехай ваша родина знайде силу та терпіння, щоб пережити цей складний період. Герої, які віддають своє життя за свою країну, завжди залишатимуться в пам’яті людей як символ мужності, сили та відваги. Вічна та світла пам’ять Герою України!» — ідеться в повідомленні

60-річний Василь Шибістий помер у госпіталі. Він був справжнім Захисником своєї Батьківщини та віддав життя за її свободу і незалежність.

Герой завжди був на передовій, захищаючи свою сім’ю та Україну ще з 2014 року.

“Він мало що розповідав, більше розпитував про нас, як наші справи. Ніколи не жалівся, йому завжди всього вистачало, розпитати, що потрібно знайти чи передати — це був справжній маленький подвиг. Адже для нас у нього все добре. Він був дуже оптимістично налаштований, любив життя” – пригадують діти Героя.

Василь був професійним та відважним бійцем, який навіть в складних умовах не втрачав свій мужній дух та високі моральні принципи.

“Він був найкращим — чоловіком, батьком, сином, другом. У всьому найкращим, якщо, звісно, можна умістити в це слово всі якості, доброту, турботу, які Василь  поєднував у собі…” – каже дружина.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.