Олегу Легуну з Івано-Франківська присвоїли почесне звання Заслуженого лікаря України (фото)

Без рубрики, Новини, Суспільство

Сьогодні, 21 лютого, в Івано-Франківській облдержадміністрації Світлана Онищук провела щотижневу нараду з головами РВА, територіальних громад та керівниками структурних підрозділів ОДА, правоохоронних органів і територіальних органів міністерств.

Нараду розпочали із хвилини мовчання за полеглими захисниками України, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на  Фіртку.

Згодом під час засідання Указом президента України №419 нагородили Олега Легуна, завідувача центру неврології в обласній клінічній лікарні, за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та рятування життя людей в умовах воєнного стану і сумлінне виконання професійного обов’язку. Відтак, фахівцю надали почесне звання Заслуженого лікаря України.

«Дякую вам за вашу сумлінну працю», – наголосила Світлана Онищук, очільниця області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.