Двостороння Тарнавського, кільце на Миколайчука та окрема смуга на Незалежності: які зміни очікуються у Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Цьогоріч в Івано-Франківську змінять схеми організації руху ще на низці ключових вулиць.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Канал 402.

У вівторок, 21 лютого, відбулася щотижнева нарада в міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Зокрема, на оперативці заслухали доповідь Михайла Смушака про вдосконалення руху у місті, щоб пересування вулицями було комфортним, як для водіїв, так і для пішоходів.

Масштабних проєктів, які б кардинально змінили ситуацію в місті, кажуть у профільному департаменті, не планували через воєнний стан і брак коштів. Натомість реалізують декілька менших, але важливих.

Зокрема, облаштують невеличке кільце на вулиці Миколайчука, біля двох великих маркетів, щоб покращити там роз’їзд. Нову схему руху запровадять і на Береговій. Та найбільш дискусійне питання – вулиця Тарнавського.

Найближчим часом на ній запровадять режим двостороннього руху. Це, переконують, дозволить відчутно розвантажити Василіянок.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.