Херсонські освітяни та медики отримали гуманітарну допомогу від ПНУ ім. Василя Стефаника

Новини, Суспільство

Прикарпатський національний університет передав чергову гуманітарну допомогу частині колективу Херсонського державного університету та медикам Херсону.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт університету.

Зокрема, засоби для тимчасової зупинки кровотечі (турнікети).

Їх до прифронтового міста привезли два ректори – Олександр Співаковський та Ігор Цепенда.

Завдяки активній позиції та плідній роботі ректора ХДУ Олександра Співаковського, вже за декілька місяців від початку війни Херсонський державний університет зміг відновити освітній процес і продовжив працювати на базі Прикарпатського університету в Івано-Франківську.

Однак, частка мужніх освітян, що не виїхали разом зі своїм колективом в евакуацію, нині у Херсоні працюють під постійними обстрілами ворожої артилерії.

15 лютого з ними відбулась зустріч ректорів. Сторони обговорили питання спільної грантової роботи кафедр обох університетів.

У ході візиту ректори відвідали корпуси Херсонського університету та облаштований на його базі Пункт незламності.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.