“Прикарпаття-Говерла” поступилася у домашньому матчі команді “БІПА”

Новини, Суспільство

Баскетбольний клуб “Говерла” провели черговий матч Суперліги.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У рамках Івано-Франківського баблу місцева команда зіграла проти одеського клубу “БІПА”.

До цього матчу, ці команди двічі зустрічалися між собою. В обох випадках, одесити були сильнішими. На жаль, так сталося і цього разу.

Говерла краще розпочала матч та мала перевагу у чотири очки після першої чверті – 20:16. Однак, на велику перерву команди пішли вже за переваги гостей. БІПА виграла другу 10-хвилинку та була попереду із рахунком 37:36.

Франківська команда змогла повернути собі перевагу у третій чверті. Підопічні Євгена Мурзіна “перекидали” одеситів із рахунком 22:15 та вийшли вперед на шість очок.

На жаль, втримати цей результат не вийшло. У заключній 10-хвилинці гості перемогли із рахунком 28:12 та святкували перемогу 80:70.

Найрезультативнішим гравцем у складі Говерли став її капітан Сергій Старцев. Він набрав 14 очок.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.