На війні загинув франківець Володимир Бучинський (фото)

Війна, Новини, Суспільство

На війні з російськими окупантами загинув франківець Володимир Бучинський.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відомого богатиря з Івано-Франківщини  Назарія Павліва.

“На війні з російськими окупантами загинув наш друг і товариш, прекрасний сім’янин, справжній чоловік, люблячий батько двох маленьких донечок, українець, патріот, наш захисник, воїн і Герой Володимир Бучинський. Володю я знав особисто багато років: привітний, добрий, щирий, завжди усміхнений та готовий прийти на допомогу в любий момент. Володя любив Україну, наш Івано-Франківськ в якому жив та свою роботу пов’язану зі спортом. Саме це нас і здружило. Багато років Володя завжди готував від магазину спортивного харчування де працював Mega Mass подарунки для богатирів на змагання та особисто завжди був присутній на богатирських турнірах, вболівав, підтримував та нагороджував нас. Володя дякуємо тобі за все добро, яке ти для нас робив” – написав Назар Павлів.

На зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.