Мешканець Франківщини, який вкрав велосипед, отримав 3,5 роки ув’язнення

Кримінал, Новини, Суспільство

Богородчанський районний суд виніс вирок мешканцю Франківщини, який скоїв крадіжку велосипеда.  На момент скоєння злочину обвинувачений вже мав дві судимості за майнові злочини, одна з яких не погашена.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

«Маючи судимість за вчинення корисливого злочину, 24 жовтня 2022 року, приблизно о 03 годині 00 хвилин, обвинувачений зайшов на територію господарства, скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, шляхом вільного доступу, таємно викрав з території домогосподарства велосипед марки «CROSSWIND» вартістю 3650 гривень. Після вчинення крадіжки залишив місце злочину, викраденим велосипедом розпорядився на власний розсуд, спричинивши потерпілому матеріальних збитків на суму 3650 гривень», – йдеться у вироку суду.
В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю. Після його викриття він детально розповів працівникам поліції про обставини вчинення злочину, сприяв у його розслідуванні. Щиро розкаюється у тому, що сталося, просить суворо його не карати. Не оспорює кваліфікацію інкримінованого йому діяння, погоджується з тим, щоб не досліджувати докази стосовно фактичних обставин справи, які він не заперечуєю.
Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України. На підставі ч.1 ст.71 КК України частково приєднав 11 місяців 4 дні не відбутого покарання за вироком Богородчанського районного суду Івано-Франківської області від 21 травня 2020 року, остаточно визначивши йому покарання у виді 3 (трьох) років 6 (шести) місяців позбавлення волі.

Вирок може бути оскаржений до Івано-Франківського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.