Свіжа їжа і гарячий чай: в Івано-Франківську відновлює роботу польова кухня (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В грудні минулого року місцева влада започаткувала польову кухню, яка щодня переїжджала і інший район міста. На вулицях Івано-Франківська можна було з’їсти свіжий обід чи випити гарячого чаю.

Чому зараз вулицями міста не їздить польова кухня та коли вона відновить роботу у програмі «Запитай у влади» розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

«Польова кухня мала 15 або17 виїздів. Зараз вона на ремонті. Передають холоду погоду, тож ми відновлюємо роботу польової кухні і вона буде знову працюватиме у мікрорайонах нашого міста», – зазначив міський голова.

Також, очільник міста згадав про мобільні пункти незламності, або як їх ще називають – пункти обігріву.

«Сьогодні у Івано-Франківську працює 8 пунктів незламності. Деякі з них розпочнуть роботу тоді, коли світла не буде більше ніж 24 години. При потребі кількість таких пунктів будемо збільшувати», – розповів Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.