РФ незабаром отримає нову партію іранських дронів – розвідка

Війна, Новини, Суспільство

Росія використала близько 660 іранських дронів-камікадзе “Shahed” у війні проти України – незабаром буде нова партія безпілотників.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступник начальника Головного управління розвідки Вадим СкібіцькийРБК-Україна

 “Що стосується дронів, то у РФ реально є проблеми з арсеналом, в тому числі і з безпілотниками. На сьогодні вони використали приблизно 660 дронів-“Шахедів”. За контрактом передбачено 1 750 одиниць. Також потрібен час для їх доставки та підготовки.

За нашими даними, зараз у них буде чергова партія поставки – будемо уточнювати кількість дронів”.

Розвідка наголосила, що до цього росіяни завозили дрони партіями по 250-300 штук. У ГУР додали, що масований рій дронів необхідний для того, щоби прорвати українську систему ППО і влучити в об’єкти. Якщо запускати малу кількість – по 5-10 безпілотників – такого ефекту не буде.

Що цьому передувало: 

  • На початку січня 2023 року представник головного управління розвідки Вадим Скібіцький також повідомляв, що Росія використала приблизно 660 іранських дронів “Shahed”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.