На Прикарпатті все більше людей йдуть до “Пунктів незламності” (фото)

Новини, Суспільство

Від початку роботи “Пунктів незламності” ними скористалися 17 486 краян.

Про це передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на depo.ua.

За минулу добу до “Пунктів незламності” звернулося  212 людей, інформує начальниця ОВА Світлана Онищук, передає Depo.Прикарпаття.

На Франківщині сьогодні ускладнення погодних умов та похолодання, тому нагадують усім краянам, що в області розгорнуто 185 “Пунктів незламності”. Саме тут люди можуть зігрітися, підзарядити свої мобільні пристрої, випити гарячого чаю.

“Пункти незламності” створені у кожному районі нашої області. Також ви можете скористатися  і мобільними пунктами, розгорнутими підрозділами ГУ ДСНС в області, яких є 11, – каже посадовиця. – Додам, що від початку роботи “Пунктів незламності” ними скористалися 17 486 людей. За добу надано допомогу 212 людям”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.