росія може завдати ударів по аеропортах Польщі – сенатор США

Війна, Новини, погода, Суспільство

Марко Рубіо – американський сенатор – припустив, що є ризик удару росії по польських аеропортах. Країна-окупантка може це зробити, аби перешкодити постачанню зброї в Україну.

Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Деталі від американського сенатора

Сенатор зауважив, що Путін може припустити, начебто програє через західну зброю. Тому може завдати ударів по логістичних центрах, куди вона надходить. Зокрема, по аеропортах Польщі, яка підтримує Україну з першого дня повномасштабного вторгнення.Рубіо зауважив, що це видається йому реальнішою загрозою, аніж ядерна атака.

Занепокоєння викликає непередбачуваність дій путіна у такій ситуації. Я думаю, що цілком можливо, що зрештою він може завдати удару по деяких із цих пунктів розподілу озброєння, через які проходять постачання озброєнь, зокрема в Польщі, – заявив сенатор.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.