У росіян на півночі Херсонської області обвалився фронт, ворог в паніці відступає (відео)

Новини, Політика

На півночі Херсонської області після потужних атак Збройних сил України звільнення смт. Архангельске, с. Золота Балка та інших населених пунктів у росіян обвалився фронт.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Сьогодні ЗСУ із залученням моторизованих частин звільнили смт. Давидів Брід після чого росіяни почали панічно відступати від річки Інгулець. У наслідок наступу ЗСУ з 30 вересня по 4 листопада вдалося звільнити від ворога 28 населених пунктів. Наступ наших оборонців триває. Провал оборони росіян підтверджує відомий в Україні та на росії диверсант ігор гіркін-стрєлков. Зміни на карті показав проект https://deepstatemap.live.

Подробиці у відео на каналі @gudzinskiyrost:

@gudzinskiyrost #лиман #донецьк #россия #украина🇺🇦 #войнанадонбассе #дніпро #окупанти #каховка #himars🇺🇦 #зсу💔 #оточення #киев #москва #давидів_брід #береслав #контрнаступ #наступ #луганськ #сватове #кремінна #нова_каховка #велика_олександрівка ♬ #МОСКАЛЬ_НЕКРАСІВИЙ – Jerry Heil & Verka Serduchka

Вочевидь ЗСУ мали намір взяти північне угрупування росіян на Херсонщині в оточення розрізавши їх по фронту до м. Берислав – Новокаховська ГЕС. Росіяни напевно спробують обладнати оборону на «більш вигідних позиціях» по лінії Снігурівка – Береилав, але хто ж їм дасть це зробити…

Зараз глибина прориву вже сягає до 50 кілометрів і напевно, що під Херсоном де зараз знаходиться від 20 до 25 тисяч росіян та до 3000 одиниць техніки все ж таки потраплять в оточення. В полон треба брати лишень ті підрозділи, які «в знак доброї волі» будуть здаватись із технікою та озброєнням.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.