Генштаб у зведенні перерахував населені пункти, які росіяни обстрілюють на Херсонщині

Війна, Новини, Політика

У вечірньому зведенні Генштаб України зазначає, що росіяни обстрілюють десятки населених пунктів на Херсонському напрямку і вдаються до авіаударів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на зведення Генштабу

“На Південнобузькому напрямку противник здійснив обстріли районів населених пунктів Олександрівка, Новоселівка, Любомирівка, Степова Долина, Новогригорівка, Киселівка, Широке, Первомайське, Калинівка, Андріївка, Лозове, Шевченкове, Білоусове, Зарічне, Князівка, Ольгине та Зеленодольськ.

Завдав авіаударів біля Андріївки, Давидового Броду, Осокорівки та Потьомкиного. Ракетними ударами російські окупанти продовжують нищити цивільні об’єкти міста Миколаєва”.

Генштаб зазначає, що ворог продовжує переміщення частин 3-го армійського корпусу на тимчасово зайняті території Запорізької та Харківської областей.

Обстріли із різних типів зброї,а також авіації, без спроб просування були на Сіверському, СлобожанськомуХарківському напрямках.

На Слов’янському напрямку підрозділи ворога продовжували обстріли із ствольної артилерії та РСЗВ неподалік Пришиба, Гусарівки та Краснопілля. Окупанти спробували наступати у напрямку Шнурків, зазнали вогневого ураження та відійшли.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.