Мама просила суд суворо не карати сина: у Калуші юнак побився на дискотеці

Кримінал, Новини, Суспільство

Неповнолітнього хлопця судили за хуліганські дії.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

У Калуші, в січні цього року, молодик зі своїми товаришами перебував у розважальному закладі міста. Побачивши інших молодих людей, хлопці розпочали конфлікт з ними, який переріс в шарпанину. Обвинувачений зламав ніс одному з потерпілих, а іншому  спричинив синці та садени в ділянці голови, садна та крововилив у слизову оболонку верхньої губи.

“В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене. Мати просила суд суворо сина не карати. Адвокат просила звільнити її підзахисного від кримінальної відповідальності, враховуючи його позитивні характеристики. Потерпілі  також просили суд суворо хлопця не карати”, – йдеться у повідомленні.

Як наслідок суд призначив хлопцю покарання у вигляді одного року позбавлення волі та звільнив його від відбування покарання з випробуванням на той самий строк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.