Українські війська відбили в росіян 4 села на півдні – CNN

Війна, Новини, Суспільство

Українські війська повернули з-під російської окупації чотири села у Херсонській області, але головна ціль – місто Херсон.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на CNN.

“Операція почалася вночі з масованого обстрілу російських позицій і тилу. Основний напрямок наступу був на Правдине. Ми вдарили по їхній піхоті з “ДНР” і “ЛНР”, вони втекли. Російський десант втік за ними…

Зараз ми звільнили чотири села. Їхня перша лінія оборони була прорвана в трьох місцях”.

Військовий сказав іноземним журналістам, що звільнено села Новодмитрівка, Архангельське, Томина Балка та Правдине (за даними УП, йдеться про інші села, інформація уточнюється – ред.).

За словами джерела CNN, багато загарбників було вбито й захоплено в полон, багато російської військової техніки було знищено.

“Ми побачимо, як воно піде далі. Наша ціль – Херсон”, – сказав співрозмовник західного медіа.

 29 серпня оперативне угруповання “Каховка” повідомило, що українські захисники знищили практично всі великі мости поблизу Херсона й прорвали першу лінію “оборони” російських військ у Херсонській області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.