Зеленський про переговори з рф: вони все одно прийдуть за іншими територіями

Новини, Політика, Суспільство

Президент України Володимир Зеленський вважає, що легенду про “потужну росію” потрібно забути, а на переговори з росіянами зараз не варто покладатися.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимира Зеленського у виступі на 17-му Стратегічному форумі у м. Блед (Словенія), “Інтерфакс-Україна

 “Усі мають зрозуміти, що вони не такі потужні, як про себе вони писали в книгах червоного кольору протягом 100 останніх років. Коли ця країна була потужною, в рамках СРСР були такі країни як Україна, Казахстан, Білорусь, Прибалтика. Легенду про велику державу треба забути. Ми на полі бою це показуємо”.

Відповідаючи на запитання про можливі переговори, Зеленський сказав, що Україна хоче повернути свої території.

“Процес може бути різним. Я не готовий спрогнозувати, як це буде і коли”, – зазначив президент.

Для переговорів потрібно, щоб обидві сторони цього хотіли, наголосив він.

 “Вони не хочуть переговорів. У їхньому розумінні – це ультиматум, у якому ми маємо визнати, що Донбас і Крим – російські території. Нещодавно вони сказали, що Україна має визнати і південь російськими територіями, після того, як вони проведуть там якийсь “референдум”…

Вони все рівно за півроку прийдуть за іншими нашими територіями.

Стіл переговорів представники російської влади обов’язково нам запропонують, коли вони побачать силу в світі, який підтримує Україну”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.