Франківський футзальний клуб “Ураган” здобув три перемоги на Кубку Нескорених

Новини, Суспільство

Івано-франківський футзальний клуб “Ураган” виграв три поєдинки групового етапу Кубка Нескорених із загальним рахунком 24:3. Це — передсезонний турнір, який цьогоріч проходить у Львові. У ньому беруть участь вісім команд із різних дивізіонів чемпіонату України з футзалу.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Перший матч “Ураган” виграв із рахунком 9:1. У цьому поєдинку франківцям протистояв львівський клуб “Галицька здоба”.

Далі “дракони” обіграли “Сокіл” із Хмельницького. Франківці забили суперниками шість голів, пропустивши один.

Франківський футзальний клуб "Ураган" здобув три перемоги на Кубку Нескорених
Фото: uragan.if.ua

Третій, завершальний поєдинок групового етапу Кубка Нескорених відбувся 20 серпня. Із рахунком 9:1 “Ураган” обіграв львівський “in.IT”. Франківські футзалісти фінішували на першому місці в групі, вони зіграють у фіналі турніру.

Головний тренер “Урагану” Максим Павленко каже, що до цього турніру його команда проводила повноцінні матчі ще в лютому. Тому матчі Кубка Нескорених – це можливість дати футболістам рівномірну кількість ігрового часу та підготуватися до нового сезону.

Франківський футзальний клуб "Ураган" здобув три перемоги на Кубку Нескорених
На фото головний тренер “Урагану” Максим Павленко. Фото: uragan.if.ua

“Ще дуже-дуже далеко до оптимальних кондицій, тому треба було згадати, як це взагалі виглядає. Хочемо, щоб на цьому турнірі і новачки себе відчули більш впевнено, і дебютантам-юніорам отримати ігровий час. Результат відходить на інший план”, – розповів Максим Павленко.

Він каже, що головне, щоб цей турнір пройшов спокійно і з красивими голами. Не варто забувати, що за це треба дякувати ЗСУ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.