Стало відомо, як відзначатимуть День Незалежності на Прикарпатті

Новини, Політика, Суспільство

Без велелюдних зібрань і неподалік сховищ та укриттів відзначатимуть День Незалежності на Прикарпатті.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук у відеозверненні до жителів області.

Вона закликала голів військових адміністрацій та територіальних громад Івано-Франківщини не проводити великих масових заходів впродовж 23-24 серпня.

“Цього тижня під час засідання ради оборони області ми ухвалили рішення — усі заходи проводити з обмеженою кількістю людей і неподалік сховищ та укриттів”, — сказала Світлана Онищук.

Також вона звернулася до жителів області дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги.

За її словами, такі заходи безпеки є виправданими, адже, за інформацією командування Повітряних сил ЗСУ, Росія нарощує своє озброєння, існує загроза ракетних обстрілів з боку Білорусі. На її території спостерігається переміщення військ та перевезення боєкомплектів та ракет.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.