Різке похолодання і дощі: прогноз погоди в Україні на середу, 13 липня

Відео-новини, погода, Суспільство

У середу, 13 липня, у більшості регіонів Україні очікуються дощі та значне похолодання.

Погода буде мінливо хмарною, передає щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, за прогнозами синоптиків, 13 липня у західних та північних областях очікуються помірні, подекуди значні дощі, вдень в центральних областях місцями помірний дощ, гроза, на решті території без опадів. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 11-16°, вдень 16-21°, на Закарпатті, півдні та сході країни 23-28°.

У Києві 13 липня також ітиме помірний дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 16-18°.

Нагадаємо, раніше кліматологиня Світлана Бойченко заявила, що погода в Україні влітку 2022 року буде з такими ж перепадами, як було і взимку 2021-го. За її словами, температура влітку може різко падати і підійматися. Це, своєю чергою, спричинить грози та шквальні вітри.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.