В Україні з’явиться “Центр підвищення кваліфікації служби зайнятості”

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Кабінет Міністрів України на засіданні схвалив створення установи післядипломної освіти “Центр підвищення кваліфікації служби зайнятості”. Про це інформує представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає щоденна онлайн – газета  Голос ІФ .

Передбачено створення установи післядипломної освіти “Центр підвищення кваліфікації служби зайнятості” з віднесенням її до сфери управління Мінекономіки та реорганізацію Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості шляхом приєднання її до зазначеної установи післядипломної освіти.

Доповнення

Команда Міністерства освіти і науки України у межах всеукраїнського проекту з профорієнтації та побудови кар’єри, що складається з 5 головних кроків, пропонує профорієнтаційне тестування на основі штучного інтелекту.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.