У Франківську впорядкують люки на дорогах

Новини, Суспільство

На дорогах Івано-Франківська впорядкують люки.

Відповідне питання стану люків на проїжджих частинах обговорили на черговій оперативній нараді сьогодні, 28 червня, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на сторінку міського голови Руслана Марцінківа, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За його словами, багато людей звертається з проханням впорядкувати їх.

“Є така проблема. Адже навіть, якщо ми ремонтуємо дорогу, а люк піднятий, постійно є загроза пошкодити авто. Знаю як мінімум 10 адрес, де їх треба підняти. І вічно не знайдеш крайнього”, – пише міський голова.

Він дав доручення тримати це питання на контролі КП “Івано-Франківськводоекотехпрому”.

“Хоч капітальні ремонти зараз не робимо, то поточні – виконуємо. Робота критичної інфраструктури повинна працювати. Такі питання як благоустрій територій, покіс трав та вивіз сміття мають виконуватись”, – йдеться в дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.