Українські військові виходять з Сєвєродонецька – журналіст (відео)

Новини, Суспільство

Українські військові вночі 24 червня залишили частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на журналіста Юрія Бутусова у Facebook, джерела “Української правди” серед військових. 

“Ми вийшли з Сєвєродонецька. Сьогодні вночі українські підрозділи організовано залишили частину промзони Сєвєродонецька. На тій ділянці фронту, де я знаходився, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат. Відходити гірко, але це рішення давно вже назріло” – Бутусов.

За словами журналіста, українські воїни гідно бились за місто, і зробили більше, ніж можливо у таких надзвичайно важких умовах.

@rostgudzinskiy #окупанти🤬😡 #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 #все_буде_україна🇺🇦💙💛💙💛💙💛💙💛 #зе_президент💙💛 #зсу🇺🇦 #северодонецьк #бахмут #попасна #лисичанськцеукраїна💛💙 ♬ Україна переможе! – Олександр Пономарьов & Михайло Хома & Тарас Тополя & Євген Кошовий & Юрій Ткач & Петро Чорний

Він підкреслив, що “без мостів та без понтонів кожен день бою був суцільним героїзмом”, і пообіцяв більше розповісти про це пізніше.

“Ми вийшли. Але ми обов’язково повернемось. Вічна слава українським героям, які бились за Сєвєродонецьк до кінця”, – підсумував Бутусов.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.