Комедія та обман без антракту: що покаже Франківський драмтеатр у липні (фото)

Без рубрики

Вже незабаром в Івано-Франківському драмтеатрі завершиться театральний сезон. У липні актори зіграють ще десять вистав.

Репертуар на наступний місяць опублікували на facebook-сторінці театру, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

1 липня о 18:00 – комедія “Любов до гробу”.

Чи є вихід з цього божевілля? Ми знаємо принаймні один. Але він досить нестандартний і цілковито таємний. Тому всі глядачі мусять зберігати спокій і мовчання. А ще – прийти на нашу виставу і дізнатися всі подробиці. У небезпеці може опинись кожен чоловік. Можливо, така жінка вже поруч і в її очах палає вогонь кохання.

2 липня о 18:00 – спогад на дві дії “Felix Austia”.

Текст роману наповнений діалектизмами і відтворює неповторну атмосферу Австро-Угорської  імперії на початку ХХ століття. Тоді місто було околицею шляхетної європейської держави, яка доживала свої останні десятиліття. І хоча небо над ним було ще мирним, у повітрі, в думках і розмовах вже відчувався неминучий розпад і руйнування всіх ілюзій, якими жили  на вулиці Липовій дві жінки – Аделя і Стефа.

3 липня о 18:00 – комедія “Театр”.

Кому-кому, а Ллойдові не до сміху, адже він – режисер. І просто зараз він – як це інколи буває з режисерами  цілковито поглинутий титанічним надлюдським завданням: за ніч довести до пуття «сиру» як первісна глина виставу. І хоч сюжет вистави не з простих, виявляється – це ще не найбільша проблема. Перепонам, що виникають на шляху до створення шедевру, немає ліку: актори комизяться, а нерви вже полишають свої тверді позиції… Закулісні інтриги, любовні ігри, кумедні ситуації, які можливі тільки у театрі, миттєвості творчого піднесення та жахи провалу, театр як він є – все це блискавична комедія відомого англійського драматурга Майкла Фрейна.

4 липня о 18:00 – драма “Шлюха“.

У життя Романа Віталійовича, як винагорода за роки страждань у шлюбі з нестерпною жінкою, нарешті прийшло справжнє кохання. Здається, ніщо не може стати на заваді взаємним почуттям молодих людей, та, виявляється, є дещо сильніше від найсильнішого кохання.

5 липня о 18:00 – обман без антракту “Кар’єрні ігри”.

6 липня о 18:00 – комедія “Занадто одружений таксист”.

Кохання на швидкості дві дружини на годину! Видовище не для слабких нервів. Внаслідок нічної пригоди з неврівноваженою бабусею таксист Джон Сміт отримує черепно-мозкове ушкодження, і тепер у нього там, здається, не все гаразд… двоїться чи що… 2 квартири, 2 телефони та… 2 дружини! Як виплутається і чи виплутається Джон Сміт з цієї ситуації? Тим більше, що справу ведуть 2 аж надто прискіпливих інспектори поліції… Одягніть паси безпеки, щоб не знесло на поворотах, або від сміху!

7 липня о 18:00 – комедія “За двома зайцями”.

Хто на кого полює? Свирид Голохвостий женеться за статками пана Сірка. А ще за ніжною, хай і бідною,  кралею Галею. Але і жінки у цій виставі тримають руку на пульсі. Проня Прокопівна страх як любить “розумного і багатого” нареченого, а її тітка Секлета Лемириха хоче будь-що урвати собі зятя-панича, який почав ходити до її доньки Галі. Але заєць тут один на двох – і той Голохвостий.

8 липня о 18:00 – комедія “Оце так Анна!”.

Молода сімейна парочка вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але замість милої, «невинної» шлюбної зрадочки на них чекає пікантна пастка у власному домі і незліченні курйози… Однак ніхто і не підозрював на що здатна їхня служниця Анна.

9 липня о 18:00 – діалог почуттів “Кохання з присмаком дощу”.

Він і Вона давно шукають одне одного, але бачаться лише уві сні, зустрітися в реальному житті їм не вдається.

То що ж вони оберуть – реальне життя, в якому безнадійно приречені безкінечно шукати одне одного чи щасливе життя разом у солодкому сні про кохання?

А може сила їхнього кохання виявиться потужнішою за нещадну іронію долі?

Важко щось передбачити, адже це Габріель Гарсія Маркес і його “магічний реалізм”.

10 липня о 18:00 – прем’єра мюзиклу на дві дії “Шаріка, або кохання січового стрільця“.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.