Франківський школяр продає футболку з автографом Роналду. Гроші передасть ЗСУ

Новини, Суспільство

Save Ukraine Now оголосила про старт благодійного аукціону для підтримки захисників з Прикарпаття. Лот – футболка всесвітньо відомого гравця Кріштіану Роналду з його автографом.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Галку.

Ця футболка з матчу Португалія-Україна, який пройшов 22 березня 2019 року в Лісабоні, йдеться на сторінці Save Ukraine Now у фейсбуці.

Власник лота — 14-річний український школяр Володимир Романчук. Хлопець народився в Івано-Франківську, тож вирішив таким чином зібрати гроші для військових ТрО та ЗСУ з Прикарпаття, які зараз на передовій.

“Я змалку люблю футбол, вболіваю за нашу українську збірну. Футболка з автографом Роналду – це моя мрія, вона чотири роки висіла в моїй кімнаті, – розповідає Володя. – Я вирішив продати її, щоб допомогти нашим захисникам”.

Умови аукціону:

1. Аукціон завершиться 26 червня об 11.00;

2. Стартова ціна лота: 30 000 грн;

3. Один крок – 5 000 грн;

4. Ставки можна робити в коментарях під цим постом;

Важливо, ставки будуть прийматися тільки від реальних людей, боти та спам будуть фільтруватися модераторами.

5. Переможцем стане учасник/учасниця, що запропонує найбільшу суму до моменту завершення аукціону;

6. Результати аукціону ми оголосимо о 14:00 на благодійному турнірі «Разом до ПЕРЕМОГИ!» за участі МФК «Прикарпаття ЗСУ» в Івано-Франківську, а також на нашій сторінці у Facebook;

7. Футболка буде відправлена переможцю протягом 3 днів після зарахування суми.

Усі кошти будуть перераховані Координаційному центру SaveUkraineNow (SUN) та спрямовані на забезпечення батальйонів Прикарпаття на лінії фронту.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.