У Тлумачі попрощалися із захисником Василем Себастіян, який загинув на війні (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Василь Іванович Себастіян -“Сова”- січовик 49-го стрілецького батальйону ЗСУ “Карпатська Січ”, будівельник.

Про це повідомила Тлумацька міська рада, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У Тлумачі попрощалися із захисником, який загинув на війні, Василем Себастіян.

Загиблий Герой, січовик 49-го стрілецького батальйону ЗСУ “Карпатська Січ”, Василь Себастіян до останнього подиху був вірним військовій присязі у бою за Україну.

FB IMG 1655886408607 scaled

“Багато тлумачан зібралися в центрі міста та вийшли на вулиці Тлумача, щоб попрощатися із загиблим воїном Василем Себастіяном з с. Яківка. Він загинув у боротьбі з новітніми послідовниками нацизму – російськими агресорами, які посягають на волю та незалежність України, на існування українців як народу”, – йдеться у повідомленні.

Місцеві мешканці створили живий коридор та, під бій дзвонів і пісню «Пливе кача по Тисині…», на колінах зустріли полеглого земляка. Спільно з деканом Тлумацьким о. Павлом Дутчаком (УГКЦ) та о. Василем Гамораком (ПЦУ) усі присутні помолилися за упокій душі загиблого Героя.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.