Загинув за Україну капелан з Прикарпаття Михайло Гергелюк

Кримінал, Новини, Суспільство

Верховинщину сколихнула звістка про загибель на війні 30-річного захисника Михайла Михайловича Гергелюка з Верхнього Ясенова.

Про це повідомив голова Верховинської РДА Василь Бровчук, інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У перший день повномасштабного вторгнення рф в Україну Михайло Гергелюк записався в тероборону. Згодом одним з перших відправився на фронт. Михайло Гергелюк був священником, який любив світ, любив Бога і любив життя. Та найбільше – свободу, щоб жити не в ярмі, а бути господарем на своїй землі.

“Висловлюю щирі співчуття батьку отцю Михайлу і матері Тамарі Миколаївні Гергелюкам з приводу загибелі сина Михайла, разом з рідними і близькими низько схиляю голову у скорботі. Низький Вам уклін за сміливого воїна, гідного захисника УКРАЇНИ. Нехай Бог допоможе перенести непоправну втрату сина-Героя… Світла і вічна пам’ять мужньому сину Верховинщини. Плаче небо, плаче земля, плаче УКРАЇНА… Герої не помирають, вони вічно живуть в наших серцях…”,- йдеться в дописі.

У чоловіка залишилися батько, мати та брат.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.