Воїнів ЗСУ звільнили від сплати військового збору

Новини, Політика, Суспільство

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №7432 про внесення змін до Податкового кодексу, за яким на період дії воєнного стану доходи у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців не підлягають оподаткуванню військовим збором.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У пояснювальній записці до законопроєкту йдеться, що від сплати військового збору звільняються військовослужбовці ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держприкордонслужби, особи рядового, начальницького складу, працівники МВС, Управління держохорони, Держслужби спецзв’язку та захисту інформації, інших військових формувань та інші особи, якщо вони беруть участь “у відсічі та стримуванні збройної агресії Росії в умовах воєнного стану”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.