У Франківську провели турнір з мініфутболу пам’яті загиблих українських військових

Новини, Суспільство

У Франківську відбувся турнір пам’яті загиблих українських військових.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Про це Суспільному розповів співорганізатор події, начальник Івано-Франківського зонального відділу військової служби і правопорядку ЗСУ Остап Пушкар.

З його слів, змагалися команди з військової частини 1241 Нацгвардії України, Івано-Франківського та Тернопільського зональних відділів військової служби правопорядку, обласного військового комісаріату. Брала участь також команда з Університету Короля Данила разом з двома приватними компаніями.

У Франківську провели турнір з мініфутболу пам’яті загиблих українських військових

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

З рахунком 4:1 перемогла команда Івано-Франківського зонального відділу військової служби і правопорядку ЗСУ. Її учасник Дмитро Івашко розповів про свої враження від гри.

“Завдяки таким турнірам ми показуємо, що не забуваємо своїх героїв і допомагаємо, як можемо. Військові, які загинули на цій війні, будуть завжди у наших серцях”, — каже Дмитро Івашко.

У Франківську провели турнір з мініфутболу пам’яті загиблих українських військових

Справа Остап Пушкар. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Зі слів співорганізатора події, після турніру деякі учасники відвідають сім’ї загиблих військовослужбовців.

“Ми залучили до проведення цього турніру спонсорів. І після завершення змагань наші представники відвідають з подарунками 15 сімей загиблих військових у російсько-українській війні”, — розповідає Остап Пушкар.

З його слів, такі турніри в Івано-Франківську планують проводити щорічно.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.