У Франківську у День батька проведуть свято для дітей

Новини, Суспільство

У День батька 19 червня в Івано-Франківську дітей з родичами запрошують відвідати захід “Мій батько — герой-захисник України”. Свято у міському парку імені Тараса Шевченка організовують “Карітас Івано-Франківськ” спільно з департаментом молодіжної політики та спорту міської ради.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці благодійного фонду, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Cуспільне.

“Ворог забрав можливість багатьох батьків і дітей святкувати День батька у затишному сімейному колі. Батько — любляче серце для дитини й той, до кого можна бігти, щоб застрибнути на руки-каруселі. Ми хочемо, щоб наші діти бігли до своїх батьків на руки, а не в укриття”, — йдеться у дописі.

Під час святкування для дітей проводитимуть майстер-класи, квести, розваги та змагання. Зокрема, відбудеться майстер-клас “Мій прапор Любові для українського воїна” для дітей віком 5-6 років, ігри та конкурси з аніматорами, квест із самокатами.

Також батьки зможуть поспілкуватися з психологами та відвідати групові арттерапевтичні заходи.

Для участі у святі запрошують усіх небайдужих батьків зі своїми дітьми. Захід триватиме з 12:00 до 15:00 на літній естраді міського парку імені Тараса Шевченка.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.