Позиції України зміцнює допомога понад 40 держав – Блінкен

Новини, Політика

У війні проти російських загарбників Україні надають допомогу Сполучені Штати і ще понад 40 країн.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на заяву державного секретаря Ентоні Блінкена.

“Коли він вирішив розпочати невиправдане вторгнення проти свого сусіда, президент Путін мав намір розділити Сполучені Штати, їх союзників і партнерів. Тим не менш, ми сильніші та більш згуртовані, ніж будь-коли. Кремль думав, що це підірве або навіть повалить український уряд, але президент Зеленський і уряд України міцні.

Допомога США у безпеці та понад 40 союзників і партнерів продовжують зміцнювати позиції України, щоб захистити її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, забезпечити перемоги на полі бою та, зрештою,  зміцнити позиції України за столом переговорів”.

Блінкен нагадав, що крім анонсованої допомоги розміром у мільярд доларів, США ввели потужні санкції проти Росії, посилили стримування та оборону НАТО на східному фланзі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.