Відзначилися не лише крадіжками унітазів: показали відео, як росіяни “обчищали” магазин (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Російські окупанти мародерствують в Україні та крадуть в українців усе, що бачать.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посилання на Gazeta.ua.

Черговий доказ воєнних злочинів загарбників зафіксували камери спостереження на Сумщині. На території області вже немає росіян завдяки Збройним силам України. Однак “пам’ять” про мародерів збереглася на відео, яким поділилася Служба безпеки України в Telegram.

“Спочатку рашисти “героїчно” виламали двері магазину, а потім почали “демілітаризувати” його полиці. Крали все, що бачили: від батарейок до парфумів. Сумки для награбованого знайшли тут же, в крамниці. І поки керівництво РФ вигадує нісенітниці про “другу армію світу” та “аналогів нема”, усі розуміють, що насправді російські солдати мають тільки одне обличчя – вбивць і мародерів”, – зазначили.

Українські слідчі встановили двох окупантів, які мародерили на Київщині у лютому цьогоріч. Фігуранти – уродженці Херсонської та Донецької областей. 2014 року вони перейшли на бік ворога. Правоохоронці з’ясували, що загарбників уже притягували до відповідальності за майнові злочини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.