У Франківську, на місці колишньої лікарні, хочуть побудувати житло для переселенців

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську, на місці колишньої лікарні, хочуть побудувати житло для переселенців. Розробляють проект.

Про це на Facebook-сторінці повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Оніщук, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Реалізація амбітного проєкту соціального партнерства MAYETOK дасть змогу забезпечити людей із числа ВПО комфортним житлом.

У Галицькій територіальній громаді відбулася конференція, під час якої презентували проєкт житлового комплексу для внутрішньо переміщених осіб MAYETOK.

Наразі за підтримки громади та благодійних фондів, таких, як “Всеукраїнська Рада Церков та Благодійних Організацій», «Фундація Олександра Геращенка» та «Країна Спорту» уже розроблено проєкт та концепцію майбутнього житлового комплексу. Зокрема, його планують реалізувати на місці колишньої лікарні.

Облаштовувати соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб мають на меті за кошти благодійників. Загальна вартість проєкту складатиме 4 мільйони 300 тисяч доларів США.

Сьогодні ми всі об’єдналися з єдиною метою – побороти ворога та допомогти людям, котрі опинилися у скруті через війну. Переконана, що реалізація такого амбітного проєкту допоможе нам підтримати внутрішньо переміщених людей і забезпечити їх комфортним житлом.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.