Франківський драмтеатр запустив акцію «підвішених квитків» (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вони певні – кожен може полюбити театр так, як люблять його вони. Навіть якщо грошей, чи можливостей для походу туди бракує. І знають як зарадити.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Канал 402.

У франківському драмтеатрі запустили акцію «підвішених квитків». Пояснюють – від початку війни активно включилися у різноманітні корисні ініціативи: влаштували у своєму храмі «Рух опору», організовували благодійні покази та запрошували переселенців на безкоштовні перегляди вистав. Тепер вирішили розширити боротьбу на культурному фронті.

“Це не тільки для людей які не мають достатньо фінансів, аби відвідати театр. Це також має працювати для людей, які вважають, що театр не те на що треба витрачати гроші. Вони зможуть прийти, взяти цей квиток, прийти на виставу і закохатися в театр. Бо в нього неможливо не закохатися. Ми намагаємось донести людям те, що театр зараз необхідний. Це є культурний фронт і людина може отримати терапію для себе”, – розповідає комунікаційний менеджер драмтеатру Євген Хімейчук.

Жодних обмежень у виборі вистави, чи кількості «підвішених квитків» немає. І алгоритм дій максимально простий – будь-хто може придбати білет і через театралів подарувати його іншій людині. Онлайн – надіславши його на пошту театру, або ж безпосередньо у касі.

Придбати підвішений квиток можна як анонімно, так і публічно. А тим, хто зголоситься подарувати незнайомцям перегляд вистави, обіцяють приємний бонус.

Долучені до ініціативи отримають запрошення на ламповий вечір з акторами театру.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.