Польща збудувала 120 кілометрів загородження на кордоні з Білоруссю (фото)

Новини, Політика, Суспільство
Польські будівельні компанії збудували вже 120 км загородження на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомив у Твіттері заступник глави МВС й адміністрації Польщі Мацей Вонсік, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Ми вже завершили будівництво 120 км загородження на кордоні з Білоруссю. Як ми передбачали, будівельні роботи мають завершитися до кінця місяця!”,- написав Вонсік.

Як повідомляв Укрінформ, загородження заввишки п’ять метрів простягнеться на близько 200 кілометрів. Будівельні роботи виконують компанія Budimex (105,5 км) та консорціум фірм Unibep i Budrex (80,7 км). Загальна вартість проєкту разом із технічним оснащенням сягне 1,6 млрд злотих – близько 400 млн дол. Роботи планують завершити до 30 червня цього року.

Польща збудувала паркан на кордоні з Білоруссю, і його вже хтось підкопав - Суспільство - StopCor

Польща та країни Балтії звинувачують Білорусь та РФ у гібридній агресії із застосуванням штучно створеного міграційного потоку на кордоні. Від початку кризи у серпні минулого року польсько-білоруський кордон намагалися нелегально десятки тисяч іноземців з Близького Сходу та країн Африки.

За минулу добу, 2 червня, кордон у напрямку Польщі з РБ намагалися нелегально перетнути 20 біженців, які перерізали колючий дріт на кордоні.

До 30 червня у Польщі за розпорядженням глави МВС країни діє тимчасова заборона на перебування сторонніх осіб у 183-х населених пунктах у прикордонній смузі з Білоруссю.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.