Експрезидент Німеччини підтримав поставки зброї Україні

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Колишній президент Німеччини Йоахім Гаук заявив, що поставки зброї Україні необхідні в її боротьбі з російськими загарбниками.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Європейську правду.

“Без зброї союзників у світовій війні Європа була б під нацистською владою”, — сказав Гаук.

На його думку, Україні потрібно дозволити сказати, що їй потрібно, щоб протистояти росії.

“Якщо вони скажуть нам: ми хочемо боротися за свою свободу, ми навіть ризикуємо своїм життям, то не нам з безпечного місця пояснювати їм, що правильно. Це було б черство і вкрай зарозуміло” – вважає експрезидент Німеччини.

Тим не менш, політики повинні продовжувати спілкуватися з президентом росії володимиром путіним, сказав Гаук.

“Відповідальні політики також повинні розмовляти з диктаторами. Ми ніколи не повинні обходитися без дипломатії. Проте важливо вести переговори з позиції сили. Це також виявилося правильним під час холодної війни” – зазначив він.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Латвії Едгарс Ринкевичс натякнув, що ті політики, що часто телефонують владіміру путіну, просто “забули гордість”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.