Сухо, маловітряно й тепло: синоптик назвала день, коли на українців чекає ідеальна погода

Новини, погода, Суспільство

За словами Наталки Діденко, цього тижня в Україні повсюди потеплішає.

Новий синоптичний тиждень в Україні розпочинається підвищенням температури повітря після нещодавнього похолодання.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку у Facebook синоптикині Наталії Діденко.

За її словами, вже з 24 травня  в західних областях потеплішає до +20…+24 градусів, на решті території України очікується +16…+20 градусів.

За словами синоптика, вітер в Україні стане помірним, атмосферний тиск буде підвищеним, а на Лівобережжі можуть походити локальні невеликі дощі.

“Ідеальним синоптичним найближчим днем буде середа”, – каже синоптик. За її прогнозом, 25 травня буде сухо, маловітряно й тепло, +22…+24 градуси.

“Проте вже найближчими вихідними, 28-29 травня, знову прийде похолодання”, – попередила синоптик.

Нагадаємо, найближчого тижня в Україні очікується комфортна температура повітря та короткочасні дощі. За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, помітно підвищиться денна температура, яка в окремих районах південного заходу України буде перевищувати 30-градусну позначку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.