Сьогодні в Україні дощитиме: оновлений прогноз

Новини, погода, Суспільство

17 травня в Україні утримається помірна температурна картина.

Протягом дня очікується +16…20°C, на півдні та у південно-західній частині країни до +20…24°C, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook, про що інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Травень дихає свіжим весняним повітрям. Синоптична ситуація сприятлива для українців – нема спеки, немає якогось несподіваного аж холоду. На Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, у Чернівецькій та Закарпатській областях пройдуть завтра періодичні дощі. Увечері у вівторок локальні дощики можуть походити у південній частині України”, – йдеться у повідомленні.

Водночас більша частина території належатиме сухій погоді з “плюсами” і сонцем.

У Києві 17 травня дощ малоймовірний. Ніч буде холоднувата, +6…9°C. Завтра вдень передбачається до +17…18°C. Вітер північно-західний, поривчатий.

“Я вже писала, нагадую – у середу у більшості областей України очікується короткочасне похолодання. Вночі у північних, західних, східних та центральних областях навіть можливі місцями невеликі заморозки. Вдень буде в межах +10…17°C. Але з четверга в Україні тепла погода відновиться”, – додала синоптикиня.

Тиждень в Україні обіцяє мінливу погоду. Прогнозують похолодання до нічних +2°С і спекотних денних +29°С.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.