Посольство США планує повернутися до Києва наприкінці травня

Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Посольство США в Україні планує протягом кількох тижнів працювати у Львові, а до Києва повернутися наприкінці травня.

Про це заявила тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін на брифінгу у Львові, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Ми плануємо спочатку їздити з Польщі до України, потім кілька тижнів залишатися у Львові, а до кінця місяця, сподіваємося, буде можливість переїхати до Києва», – сказала Квін.

Вона додала, що терміни повернення до столиці зумовлені питаннями безпеки персоналу посольства, і коли Держдепартамент дасть рекомендацію і дозвіл це зробити, «ми залюбки повернемося».

Як повідомлялося, під час свого візиту в Україну 24 квітня державний секретар США Ентоні Блінкен заявив про поступове повернення американських дипломатів до Києва.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.