Військові рф не хочуть воювати в Україні: цілими ротами відмовляються їхати

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Все більше російських військових відмовляються від участі у війні на території України.

Деякі роти роблять це повним складом.Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на журналіста Романа Цимбалюка у Telegram.

“Військовослужбовці російської федерації продовжують відмовлятися від участі у “спеціальній воєнній операції” на території України. Зокрема, одна з рот 21-ї окремої мотострілецької бригади”, – написав журналіст.

Цимбалюк уточнив, що йдеться про військову частину №12128, яка перебуває у Тоцькому-2 Оренбурзької області.

За його словами, одна з рот у повному складі, включно з командиром, відмовилася їхати воювати на територію України.

Збройні сили росії мають “великі проблеми” з медичним забезпеченням на території України. Окупанти переконані: якщо солдат в Україні отримав поранення, найімовірніше, він буде мертвим, повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

Журналіст також розповів, що російські десантники більше не “еліта” армії країни-агресорки. Причина тому – поразки на війні проти України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.