У Європи немає варіантів майбутнього, у яких присутня путінська Росія, – Подоляк

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Канцлер Німеччини заявив, що мир, яким його бачить Росія, є неприйнятним. На це відреагували в Офісі Президента України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк зазначив, що Олаф Шольц має рацію. До речі, німецький політик також говорив про важливість не допустити перемоги Росії у війні проти України.

У Європи немає варіантів майбутнього, у яких присутня путінська Росія. Ні бізнес, ні економіка, ні газові транзити не варті мученицьких смертей тисяч людей від російських ракет і вічного страху перед варварами,
– наголосив Подоляк.

Зауважимо, нещодавно Шольц заявив, що Німеччина не надасть Україні сучасні танки “Леопард”. Західні країни вирішили, що слід постачати ту зброю, яку ЗСУ вже вміють використовувати.

Збройні Сили України дають відсіч ворогу. Ми – під надійним захистом наших військових. А міжнародні партнери підтримують Україну і накладають санкції на Росію.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.